Een vloer uitkiezen bij de grootste vloerenwinkel van Nederland!

Heb je een nieuwe vloer nodig? Dan moet je bij de grootste vloerenwinkel van Nederland zijn. Deze winkel bevindt zich in Alkmaar en heeft een heel breed assortiment. Welke vloer past het best bij jouw huis? En wat zijn de verschillende voor- en nadelen van de materialen? In dit blog benoem ik de verschillende vloeren waar je uit kunt kiezen.

Laminaat

Zoek je een mooie vloer die makkelijk te onderhouden is? Dan is laminaat waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en zijn kwalitatief veel beter geworden door de jaren heen. Ben je op zoek naar een natuurlijke warme vloer? Kies dan bijvoorbeeld voor de Golden Stream Oak. Deze vloer lijkt exact op een houten vloer met een warme kleur. Bij veel laminaatvloeren is vloerverwarming ook mogelijk. Laat je adviseren door een professional en maak de juiste keuze voor jouw huis.

PVC

Pvc-vloeren zijn sterk, prachtig en tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van houten vloeren. Bovendien dempen ze veel geluid en absorberen ze warmte. Pvc-vloeren zijn relatief duurder dan laminaat, maar makkelijker te bewerken. Net zoals bij laminaat is er een breed assortiment met verschillende kleuren. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooi vissengraat patroon. Een groot voordeel van een pvc-vloer is dat hij minder onderhouden hoeft te worden dan bijvoorbeeld een houten vloer. Laminaat is ook makkelijk te onderhouden.

Hout

De houten vloeren alkmaar zijn erg authentiek en geven je huis een natuurlijke sfeer. Naast het uiterlijk van een houten vloer, voelt een houten vloer ook bijzonderder dan laminaat of pvc. Er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden als je een houten vloer kiest. Houten vloeren moeten namelijk vaker onderhouden worden, omdat ze krimpen en uitzetten door weersveranderingen. Toch is zo’n mooie vloer het zeker waard. Laat de vloer behandelen met olie, wax of lak. Dan bescherm het hout tegen eventuele schade.

Parket

Een parketvloer is een super betrouwbare vloer. Het bestaat uit houten delen en kan op verschillende manieren gelegd worden. Bovendien isoleert het materiaal goed en is het duurzaam omdat het door zijn dikt niet snel verslijt. Zorg er goed voor dat je de vloer af en toe schuurt, zodat hij extra mooi blijft. Een parketvloer is duurder dan laminaat en heeft ook goede onderhoud nodig. Het is dus belangrijk dat je tijd hebt om de vloer goed te verzorgen als je ervoor kiest om een parketvloer te nemen. Wanneer je er goed voor zorgt blijft de vloer echter wel heel lang mooi!

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Pak grootst uit met je private lease

Je hebt er vast wel van gehoord: private lease. Een auto huren voor een...

Een voertuigvolgsysteem, waarom schaf je dit aan?

Een voertuigvolgsysteem kan erg gunstig zijn voor bedrijven. Een voertuigvolgsysteem kan een GPS systeem...

Een vertaalbureau inschakelen

Voor veel mensen komt er vaak een moment in hun leven waarop ze iets...

Waarom kiezen voor een tweedehands bedrijfswagen? De grootste voordelen op een rijtje

Als eigenaar van een bedrijf, is het belangrijk om te besparen op kosten waar...