Het jaar van de klantenservice 

2020 was voor veel mensen een vreemd jaar. De koopkracht is aanzienlijk achteruitgegaan maar toch hebben we ook enorm veel gekocht online. Daar hoefden we immers de deur niet voor uit. Veel bedrijven verplaatsten daarom hun manier van zaken doen naar een online platform. In deze blog vertel ik je daar meer over. Misschien heb jij een bedrijf en zoek je nog naar een manier om deze plek van zaken doen eigen te maken. Lees je mee?

Service via de app

Je hoeft natuurlijk geen uitgebreid bestelsysteem te installeren om online bestellingen te kunnen laten doen. Veel bedrijven hebben een website waarop men kan zien wat er beschikbaar is en een telefoonnummer waar heel simpel een berichtje naar toegestuurd kan worden. Op deze manier blijf je direct in contact met de klant, kunnen ze vragen stellen en bestellingen doen. Dan is natuurlijk wel belangrijk dat je vertrouwelijk omgaat met de gegevens en dat betalingen op een veilige manier voor beide partijen kunnen worden voldaan.

Een website is absoluut noodzakelijk 

Als er iets is wat je in deze tijd als bedrijf echt niet meer mag missen, dan is dat een website. Zo voorkom je dat je afhankelijk bent van de fysieke wereld. Als jij zelf niet in de zaak beschikbaar kan zijn of er zijn werknemers die uitvallen, heb je altijd de online winkel nog waar geen personeel direct aanwezig hoeft te zijn.

Goede service vergt tijd en aandacht 

Of nou ja, geen personeel is niet helemaal waar. We hebben middels wel geleerd dat klantenservice enorm belangrijk is en helemaal als het om online winkelen gaat. Je ziet iemand immers niet en als consument wil je toch vragen kunnen stellen en je gehoord voelen. In de klantenservice kan daarom enorm veel tijd gaan zitten. Tijd en aandacht die je als ondernemer misschien niet zo één, twee, drie hebt. Gelukkig hoef je dat ook niet allemaal zelf te doen. Bizziphone is er om je te helpen, bijvoorbeeld met een inbound callcenter.

Zo uit handen gegeven 

Bizziphone biedt telefoonservices en een live chat service  aan, onder anderen, zodat jij je daar als ondernemer niet meer mee bezig hoeft te houden. De krachten van Bizziphone beantwoorden de vragen van uw klanten op een professionele en geïnformeerde wijze. Zo hoef je jezelf er niet meer mee bezig te houden en weet je toch dat de klantenservice op hoog niveau door blijft lopen. Je kan op de website van Bizziphone meer informatie vinden over hun diensten en ook over de tarieven. De services zijn zelfs beschikbaar in de avonden en in het weekend!

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Regel goedkope zakelijke energie met deze tips

Iedere ondernemer met een eigen bedrijfspand is zelf verantwoordelijk voor de zakelijke energierekening. Wanneer...

Hobby’s voor in de zomer

Nu de zomer eraan komt hebben de meeste mensen veel vrije tijd over. Dat...

Waarom elk bedrijf een afvalbak moet huren

Afval wordt de hele dag door gemaakt. Er worden allerlei dingen weggegooid, van papier...

Verschillende manieren om passief geld te verdienen

Er zijn veel mensen die graag iets meer te besteden zouden hebben. Dat is...