Het jaar van de klantenservice 

2020 was voor veel mensen een vreemd jaar. De koopkracht is aanzienlijk achteruitgegaan maar toch hebben we ook enorm veel gekocht online. Daar hoefden we immers de deur niet voor uit. Veel bedrijven verplaatsten daarom hun manier van zaken doen naar een online platform. In deze blog vertel ik je daar meer over. Misschien heb jij een bedrijf en zoek je nog naar een manier om deze plek van zaken doen eigen te maken. Lees je mee?

Service via de app

Je hoeft natuurlijk geen uitgebreid bestelsysteem te installeren om online bestellingen te kunnen laten doen. Veel bedrijven hebben een website waarop men kan zien wat er beschikbaar is en een telefoonnummer waar heel simpel een berichtje naar toegestuurd kan worden. Op deze manier blijf je direct in contact met de klant, kunnen ze vragen stellen en bestellingen doen. Dan is natuurlijk wel belangrijk dat je vertrouwelijk omgaat met de gegevens en dat betalingen op een veilige manier voor beide partijen kunnen worden voldaan.

Een website is absoluut noodzakelijk 

Als er iets is wat je in deze tijd als bedrijf echt niet meer mag missen, dan is dat een website. Zo voorkom je dat je afhankelijk bent van de fysieke wereld. Als jij zelf niet in de zaak beschikbaar kan zijn of er zijn werknemers die uitvallen, heb je altijd de online winkel nog waar geen personeel direct aanwezig hoeft te zijn.

Goede service vergt tijd en aandacht 

Of nou ja, geen personeel is niet helemaal waar. We hebben middels wel geleerd dat klantenservice enorm belangrijk is en helemaal als het om online winkelen gaat. Je ziet iemand immers niet en als consument wil je toch vragen kunnen stellen en je gehoord voelen. In de klantenservice kan daarom enorm veel tijd gaan zitten. Tijd en aandacht die je als ondernemer misschien niet zo één, twee, drie hebt. Gelukkig hoef je dat ook niet allemaal zelf te doen. Bizziphone is er om je te helpen, bijvoorbeeld met een inbound callcenter.

Zo uit handen gegeven 

Bizziphone biedt telefoonservices en een live chat service  aan, onder anderen, zodat jij je daar als ondernemer niet meer mee bezig hoeft te houden. De krachten van Bizziphone beantwoorden de vragen van uw klanten op een professionele en geïnformeerde wijze. Zo hoef je jezelf er niet meer mee bezig te houden en weet je toch dat de klantenservice op hoog niveau door blijft lopen. Je kan op de website van Bizziphone meer informatie vinden over hun diensten en ook over de tarieven. De services zijn zelfs beschikbaar in de avonden en in het weekend!

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Een mooie kans op zakelijk gebied en snel geld nodig? Dit zijn de opties!

Als ondernemer is het belangrijk dat je kansen weet te herkennen. Als er zich...

Zakelijke leningen?

Heb je net een nieuw bedrijf of zoek je naar een betere manier om...

Kopen of leasen?

Wanneer je werkt is het vaak handig om op een gegeven moment een auto...

Organisch scoren met een zoekwoord onderzoek

Heb jij een website en wil jij deze optimaliseren om organisch goed te scoren...