Hoe zit jouw zomer kledingkast eruit?

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we onze zomerkleding weer tevoorschijn kunnen halen! Lichte kleding, korte broeken, jurkjes en rokken mogen weer op de planken liggen! Maar hoe zorg je er nou voor dat je goed de zomer in gaat? Welke stijl ga je dragen en wat heb je nog nodig voor een goede zomer? Dat zijn vragen die veel mensen hebben in de lente wanneer de zomer eraan komt! In deze blog nemen we je mee in hoe jij je het beste kan voorbereiden op de zomer en hoe je gemakkelijk je kledingkast inricht! Benieuwd naar onze tips? Lees dan vooral verder!

Stap 1: Doe weg wat weg kan

Ten eerste kan je winterkleding uit het zicht. Alleen zo heb je een frisse garderobe die klaar is voor de zomer. Gebruik de plank bovenaan om winterkleren op te bergen, of kies voor een opbergdoos waarin je gewassen kleding kunt bewaren. Een garderobe is niet alleen geschikt om fris te blijven in de zomer, maar zorgt er ook voor dat je de winterkleren niet beu wordt en als de wintergarderobe koud wordt, ben je er weer tevreden mee. Gelukkig is dit nog lang niet zover! De zomer staat in het teken van accessoires! Denk aan sjaals, (zonnebrillen), sieraden, panty’s, sokken, riemen, etc. Met een mand of een kleine ladekast creëer je een mooi overzicht en pak je gemakkelijk accessoires die bij je kleding passen.

Stap 2: Wat mist er nog?

Terwijl jij je kast aan het opruimen bent kom je er waarschijnlijk achter dat je nog een aantal items mist. Dit kan zijn omdat je andere items niet meer past, niet meer leuk vind of weggegeven hebt! Wij vinden het belangrijk om duurzame kleding te dragen en daarom raden wij aan om te kijken naar het merk Hogan bij van Arendonk. Met dit schoenenmerk kan jij je zomerkleding perfect combineren!

Stap 3: Geef weg wat je kan missen

Het is tegenwoordig niet raar meer om je kleding weg te geven, te ruilen of te verkopen! Het is juist een trend die zich voortzet. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat kleding een tweede kans  krijgt, en waarom niet? Steeds vaker maken we minder lang gebruik van onze kleding, dit kan komen door bepaalde trends of omdat we snel zijn uitgekeken op bepaalde kleding. Het is daarom altijd slim en goed om te kijken of je kleding nog door iemand anders gedragen kan worden.

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Een vertaalbureau inschakelen

Voor veel mensen komt er vaak een moment in hun leven waarop ze iets...

Ook het kantoor hoort schoon

Niet elk bedrijf heeft het budget om uit te geven aan een schoonmaakploeg. Dit...

Een winstgevend bedrijf

Het is voor een bedrijf al heel wat om even te slaan. Het geld...

Sinterklaas strooigoed bestellen doe je nu!

Wie zoet is, krijgt lekkers, wie stout is: de roe. Nu is dat laatste...