Op zoek naar een duurzaam en gezond relatiegeschenk? Dit zijn de beste tips 

Ben je bewust bezig met een gezonde levensstijl en ontvang je wel eens relatiegeschenken? Dan is het je vast opgevallen hoe vaak dit soort geschenken een ongezonde levensstijl promoten of veronderstellen. Vaak ontvangen relatiegeschenken zijn cadeaus zoals een fles wijn, chips, chocolade, andere ongezonde voeding en luxe sigaren of flessen sterke drank. 

 

Natuurlijk heeft degene die je het geschenk geeft goede bedoelingen, maar of je dit nu echt als een ‘cadeau’ ziet? Eigenlijk niet! Wil jij het anders doen en juist gezonde, duurzame relatiegeschenken geven aan je klanten, zakenrelaties en/of collega’s, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor de beste tips.

  1. Kies voor een geschenk dat past bij de activiteiten en waarden van je bedrijf

Ga je een relatiegeschenk cadeau doen aan je klanten, medewerkers of collega’s? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een geschenk wat past bij de waarden van je bedrijf. Houdt jouw bedrijf zich bezig met voeding, gezondheid en/of levensstijl? Dan kun je denken aan cadeaus die bijdragen aan een bewuste levensstijl. Zo kun je denken aan gadgets op het gebied van voeding en sport, maar ook aan gezonde drankjes of voedingspakketten. 

  1. Duurzaam en gezond hoeft niet duur te zijn

Wil je een duurzaam en/of gezond relatiegeschenk uitsturen naar een groot aantal mensen? Een grote misvatting is dat een dergelijk geschenk erg duur is en dat dit voor veel bedrijven onmogelijk past binnen het budget. Maar wist je dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn? Er zijn tal van gezonde en/of duurzame relatiegeschenken vinden voor een klein budget. Denk hierbij aan gezonde thee, kombucha, voedingssupplementen, journals, sportattributen, (bijdragen aan) fitnessabonnementen, een tegoedbon voor een massage, een sauna cadeaukaart et cetera. 

  1. Kies voor een alledaags gebruiksvoorwerp  

Een relatiegeschenk is dé manier om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf, product en/of dienst ‘top of mind’ is en blijft bij je klanten, werknemers en relaties. Wil je dit slim aanpakken en jouw zakenrelaties omtoveren tot ambassadeur van je merk in hun dagelijks leven? Kies dan voor een voorwerp wat ze dagelijks gebruiken. Een voorbeeld van een duurzaam relatiegeschenk waarmee je dit bewerkstelligt, is een gepersonaliseerde drinkfles van roestvrij staal. De drinkfles is niet alleen een handig en duurzaam gebruiksvoorwerp wat je zakenrelaties overal mee naartoe kunnen nemen, maar je kunt de fles ook bedrukken met je bedrijfslogo, -naam of -slogan bij partijen zoals Flaske. Zo maakt je zakenrelatie de gehele dag door reclame voor jouw bedrijf! 

 

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

De veranderingen in de samenleving

We hebben er het afgelopen jaar allemaal mee te maken gehad. Veel dingen zijn...

Alles wat je wilt weten over een bitcoin

Een bitcoin, je hebt er vast wel eens van gehoord. Voor veel mensen is...

Sinterklaas strooigoed bestellen doe je nu!

Wie zoet is, krijgt lekkers, wie stout is: de roe. Nu is dat laatste...

Is het te laat om Bitcoin te kopen? Je bent nog vroeg!

Het is misschien wel de grootste ontwikkeling in deze eeuw! De digitale munt Bitcoin,...