Organisch scoren met een zoekwoord onderzoek

Heb jij een website en wil jij deze optimaliseren om organisch goed te scoren via Google? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! Wanneer je een website hebt, heb je de keuze om bijvoorbeeld te gaan adverteren om bezoekers naar jouw website te krijgen, dit noem je SEA. Er bestaat ook SEO. Dit is niet het adverteren maar het organisch verkrijgen van bezoekers dat niet direct geld kost. Indirect natuurlijk wel want je moet jouw website optimaliseren wat tijd kost. Om een website te hebben die goed organisch scoort moet je content pagina’s schrijven. Stap 1 hiervan is om een zoekwoordonderzoek te maken om te onderzoeken welke zoekwoorden er op worden gezocht.

Waarom is een zoekwoord onderzoek belangrijk?

Wanneer je jouw website dus organisch op pagina 1 van de zoekresultaten wilt hebben moet jouw website goed in orde zijn. 1 punt van SEO is het hebben van de juiste content. Het wordt dus tijd dat jij of jouw werknemers content gaan schrijven dat SEO geoptimaliseerd is. Voordat je begint is het schrijven van een zoekwoord onderzoek handig via een tool zoals SemRush of Google Keyword Planner. Hierin kan je zoekwoorden plaatsen waarop de tool een volume geeft. Dat volume geeft aan hoeveel mensen voor een bepaalde periode dat zoekwoord hebben opgezocht. Wanneer je een pagina hebt met geen relevante zoekwoorden dan komen er geen bezoekers op af en zou de pagina ook niet scoren. Wanneer jouw pagina wel is geoptimaliseerd dan kan het een score krijgen van Google en heb jij de mogelijkheid om hoog in de resultaten te komen, wat je natuurlijk wilt.

Kan je dit niet? Geen probleem!

Wanneer je geen tijd of zin hebt om alle content te gaan schrijven voor jouw website en daarvoor allemaal verschillende zoekwoord onderzoeken te maken dan kan je het ook uitbesteden aan een online marketing bureau. Vaak hebben bedrijven niet de juiste mensen om een uitstekende zoekwoord onderzoek of content pagina’s te maken. Hiervoor zijn er zulke bureaus met veel specialisten die al meerdere zoekwoord onderzoeken en content pagina’s hebben gemaakt om ook voor jouw bedrijf er eentje te maken.

Tip van de blog!

Dus heb jij na het lezen van deze blog interesse in het uitbesteden van een zoekwoorden onderzoek? Neem dan even een kijkje op de website van Blauwe Monsters. Naar ervaring leveren zij altijd kwalitatief werk en bieden zij ook andere diensten aan. Vaak kan je dit beter uitbesteden want zij hebben veel meer ervaring en vaak zijn ze ook sneller als je snel wilt schakelen.

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Op zoek naar een duurzaam en gezond relatiegeschenk? Dit zijn de beste tips 

Ben je bewust bezig met een gezonde levensstijl en ontvang je wel eens relatiegeschenken?...

Een winstgevend bedrijf

Het is voor een bedrijf al heel wat om even te slaan. Het geld...

Van fysiek naar online: de toekomst

  Online winkelen wordt nu steeds meer de norm. Het is gemakkelijk wanneer er meer...

Een mooie kans op zakelijk gebied en snel geld nodig? Dit zijn de opties!

Als ondernemer is het belangrijk dat je kansen weet te herkennen. Als er zich...