Sinterklaas strooigoed bestellen doe je nu!

Wie zoet is, krijgt lekkers, wie stout is: de roe. Nu is dat laatste al lang niet meer zo, maar dat lekkers is natuurlijk nog steeds traditie. In de Sinterklaastijd kun je er dus maar beter voor zorgen dat je voldoende strooigoed op voorraad hebt. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met Sinterklaas strooigoed bestellen. Sinterklaas strooigoed bestellen doe je natuurlijk gewoon online. Dat is wel zo gemakkelijk. Als je het nu al bestelt, dan hoef je er de rest van het jaar niet meer over na te denken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van het strooigoed. Je krijgt het nu nog niet geleverd, maar je reserveert het alvast. Dat is wel zo handig en je weet dan zeker dat je, na 20 oktober 2021, vers strooigoed geleverd krijgt.

Sinterklaas strooigoed bestellen is een goed idee

Je kunt nu alvast een grote hoeveelheid Sinterklaas strooigoed bestellen. Je weet dan zeker dat je niet misgrijpt tegen de tijd dat de Sinterklaastijd is! Je kunt je nu alvast gaan voorbereiden op de feestelijke dagen in december. De kans is immers groot dat er veel meer publiek is dan vorig jaar. Door Sinterklaas strooigoed bestellen alvast te regelen kan dit alvast van je to-do-lijstje.

En als je dan toch bezig bent…

Als je dan toch bezig bent… bestel dan alvast een Sintpakket voor je medewerkers, klanten, leveranciers en andere zakenrelaties. Zo'n Sintpakket hoeft echt niet extravagant te zijn, een klein pakketje – bijvoorbeeld een pakketje dat door de brievenbus past – is al een leuk iets. Waar je ook voor kiest, iedereen die zo'n pakketje ontvangt zal er blij mee zijn. Voor deze pakketten geldt hetzelfde: je bestelt ze nu en dan kun je ze na 20 oktober 2021 laten leveren. Het is in ieder geval weer een item dat van je lijst gestreept kan worden.

Vergeet de zomer niet!

Voor het feestgedruis in december weer losbarst, hebben we natuurlijk eerst nog een heerlijke lange zomer voor de boeg. Een zomer waarin veel van je medewerkers en zakenrelaties zullen kiezen voor een vakantie in eigen land. Hoe leuk is het dan om ze een (klein) zomerpakket mee te geven? Een frisbee of een strandbal met wat lekkere snoepjes doet het altijd goed. Deze pakketten kun je net zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je budget is de enige limiet. Maar het zal je verbazen hoe leuk ook een klein pakketje eruit ziet. 

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Bij letselschade zal je soms een advocaat nodig hebben

Iedereen hoopt uiteraard dat het nooit voorkomt, maar het kan nou eenmaal wel eens...

Goede deals voor een hotel in Utrecht vinden

Wanneer je op vakantie wil gaan is het natuurlijk fijn als je hier een...

De betoverende schoonheid van bloemen- en vogelschilderijen

Schilderijen hebben de unieke kracht om een scala aan emoties op te roepen, afhankelijk...

Wat zijn PVC vloeren eigenlijk?

PVC-vloeren worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. PVC staat voor polyvinylchloride,...