Wil je beginnen met beleggen? Kies voor KNAB

Beginnen met beleggen kan heel spannend zijn. Het kan gaan om flink wat geld en daarom is het van groot belang dat je precies weet wat je doet voor je eraan begint. En dan nog kan beginnen met beleggen een uitdaging zijn. Door je goed in te lezen op de site van KNAB, kan ook via de KNAB-app, zorg je ervoor dat je de kennis hebt om veilig te kunnen beginnen met beleggen. Er zijn wat basisregels waar je je écht aan moet houden. Om te beginnen met beleggen moet je geld hebben dat je eigenlijk niet nodig hebt. Beleggen neemt altijd een risico met zich mee en het kan zomaar zijn dat je het geld verliest. Heb je dat geld dan nodig om je hypotheek te betalen dan kom je in de problemen!

Lees alles over beginnen met beleggen bij KNAB

Wanneer je er meer van weet, is de kans op succes groter. Dat geldt, natuurlijk, niet alleen voor beginnen met beleggen, maar voor veel meer dingen. Het is dus altijd belangrijk om je goed in te lezen. Ook ervaringen van anderen kunnen je helpen met beginnen met beleggen. Het beleggen kun je doen via de KNAB-app. Je kunt dan hulp en ondersteuning vragen en steeds weer nieuwe informatie tot je nemen. Net zolang tot je helemaal weet wat je doet.

Maar er kan meer bij KNAB

KNAB wordt, door veel ondernemers, gezien als de meest ideale bank voor ZZP'ers. Je kunt hier heel gemakkelijk je bankzaken regelen en verschillende spaarrekeningen opnenen bij je betaalrekening. De app werkt snel en gemakkelijk én is te koppelen aan veel boekhoudprogramma's. Zo maak je het jezelf een stukje gemakkelijker. Want, zeg nu zelf, je hebt toch geen tijd om je complete administratie handmatig te gaan doen? Maar dan zijn we er nog niet. Er is nog meer mogelijk bij KNAB.

Sluit je verzekeringen af bij KNAB

Als ondernemer is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Ook dit kun je bij KNAB regelen. Kies een ongevallenverzekering ZZP als je in een branche met een wat hoger risico werkt. Ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP en een rechtsbijstandverzekering ZZP sluit je net zo gemakkelijk af via de KNAB-app. Het is sowieso een goed idee om op de site of de app van KNAB eens te kijken naar alle mogelijkheden. Je zult zien dat er ook voor jouw bedrijf passende verzekeringen te vinden zijn. Zo kun je, zonder zorgen, lekker ondernemen!

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Waarom elk bedrijf een afvalbak moet huren

Afval wordt de hele dag door gemaakt. Er worden allerlei dingen weggegooid, van papier...

Een winstgevend bedrijf

Het is voor een bedrijf al heel wat om even te slaan. Het geld...

Ga voor de juiste soorten hout met jouw klusbedrijf

Voor iedere klusser is het erg belangrijk om gebruik te maken voor de juiste...

Wat is de beste beveiligingscamera voor thuis?

Het aantal inbraken is de afgelopen tijd flink toegenomen. Waar sommige mensen dachten dat...