Zo kom jij veilig de zomer door

De zomer staat voor de deur en dat betekent lange zomerdagen met heerlijke zomeravonden. Even er tussenuit en lekker genieten van de zon. Dit is heerlijk maar brengt ook een aantal nadelen met zich mee. We zullen steeds vaker ‘even’ naar buiten gaan of even de straat in lopen. Dit betekent dat inbrekers gemakkelijk de kans krijgen om even naar binnen te sluipen. Daarnaast zullen we ook steeds vaker de ramen weer open zetten en de deuren open laten zodat het binnen lekker koel wordt. Een uitstekende kans voor inbrekers om naar binnen te glippen. Dit alles wil je natuurlijk voorkomen zodat je niet op een zaterdagmiddag er opeens achter komt dat er van alles uit je huis gehaald is. In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor zorgen dat je huis veilig blijft ook tijdens de zomermaanden!

Schrik de inbrekers af

Een slim middel om in te zetten is camera beveiliging. Met camera beveiliging schrik je de inbrekers gemakkelijk af en zorg je ervoor dat ze niet zo snel bij jou zullen inbrekers. Als ze het dan toch proberen heb je de inbrekers altijd op beeld. De installatie van beveiliging camera’s is erg belangrijk. Kijk daarom altijd of je camera beveiliging inclusief installatie kan aanschaffen zodat je zeker weet dat je camera’s goed gepositioneerd zijn. Naast camera’s kan je er ook voor kiezen om ’s avonds een lichtje aan te houden. Hiermee lijkt het net of er iemand thuis is en zullen inbrekers niet snel de kans wagen om in te breken.

Geef ze geen kans

Zorg ervoor dat inbrekers geen kans krijgen om in te breken. Dit doe je door altijd je deuren te sluiten, ramen dicht te doen en alles op slot. Ook de schuurdeur is hierbij belangrijk. Zorg ervoor dat de inbrekers niet zomaar je tuin in kunnen wandelen. Eenmaal in je tuin zijn de inbrekers niet meer opvallend voor de rest van de buurt en kunnen ze rustig hun gang gaan. Ook wanneer je even naar de overkant van de straat loopt is het slim om je deur op slot te doen!

Extra maatregelen

Wanneer bovenstaande nog niet genoeg is, is het slim om te kijken naar volgende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan een volledig alarmsysteem waardoor je direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er iemand binnen in je huis is terwijl jij er niet bent. Via je smartphone kan je dan gemakkelijk kijken wie er is en wellicht meteen de politie inschakelen.

Delen?

Recente Blogs

Anderen lazen ook

Meer nieuws

Kopen of leasen?

Wanneer je werkt is het vaak handig om op een gegeven moment een auto...

Organisch scoren met een zoekwoord onderzoek

Heb jij een website en wil jij deze optimaliseren om organisch goed te scoren...

Waarom elk bedrijf een afvalbak moet huren

Afval wordt de hele dag door gemaakt. Er worden allerlei dingen weggegooid, van papier...

Wil je beginnen met beleggen? Kies voor KNAB

Beginnen met beleggen kan heel spannend zijn. Het kan gaan om flink wat geld...